اطعام 1.500.000 نفر در روز عید غدیر به همت خیران و خادمیاران سراسر کشور
در روز عید سعید غدیر خم و با هدف اجرای طرح «اطعام رضوی، سفره های علوی»، آستان قدس رضوی با مشارکت خیران و کانون های خدمت رضوی، یک میلیون و 500 هزار پرس غذای متبرک را در سراسر کشور طبخ و توزیع کرد.
به گزارش رادیو زیارت، آستان قدس رضوی از سال گذشته با محوریت بنیاد کرامت رضوی و کانون های خدمت سراسر کشور، طرح «اطعام رضوی، سفره های علوی» را اجرایی کرد تا همزمان با روز عید سعید غدیر خم و به تبعیت از سنت حسنه اطعام، جمع کثیری از مردم کشور از غذای متبرک رضوی متنعم شوند.
در دومین سال متوالی، این طرح در روز عید غدیر اجرا و یک میلیون و 500 هزار پرس غذا در سراسر کشور طبخ و توزیع شد.
تامین و توزیع 1100 راس گوسفند و سایر ملزومات
جعفر رئیسیانزاده؛ معاون خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی، درباره جزئیات این طرح گفت: همزمان با روز عید غدیر یک هزار و 100 راس گوسفند و سایر ملزومات طبخ غذای عید، بین کانون های خدمت بنیاد کرامت رضوی در استان های مختلف کشور توزیع شد تا با مشارکت آستان قدس رضوی و خیران، بیش از یک میلیون و 500 هزار پرس غذا طبخ و توزیع شود.
متنعم شدن سالمندان، کودکان بی سرپرست و عموم مردم
رئیسیانزاده درباره نحوه توزیع این غذاها نیز اظهار کرد: خانه های سالمندان و مراکز نگهداری کودکان بی سرپرست و بدسرپرست سراسر کشور، از جمله مکانهای توزیع این غذاهای متبرک بود و علاوه بر آن بسیاری از پایگاه های برگزار کننده جشن های مردمی عید غدیر نیز این غذاها را بین عموم مردم توزیع کردند. به گفته او، در مشهد نیز علاوه بر پایگاه های ذکر شده، کاروان 2هزار خودرویی جشن روز عید غدیر، میهمان این سفره پربرکت بودند و از غذای متبرک رضوی متنعم شدند.